Heren Zephyr verliezen onnodig

Op 26 november stond een wedstrijd tegen een van de twee koplopers op het programma van Zephyr, namelijk PSV. Voor de wedstrijd had Zephyr al een probleem, want door blessures en andere verplichtingen moest Zephyr drie belangrijke spelers missen.
Toch begon Zephyr goed aan de wedstrijd door snel met 2-0 voor te komen, na mooie acties van Tom Voets. Zephyr ging door en de voorsprong werd uitgebreid tot 6-2. Het liep gesmeerd bij de thuisploeg. PSV werd in bedwang gehouden door goed verdedigend werk en GertJan van Zutphen die sterk stond te keepen. Aanvallend was met name Anton van de Laar op dreef vanuit de hoek. Zephyr liep uit naar 10-5 en in de laatste 10 minuten werd door goals van Bram van de Ven en Dennis van der Eerden de voorsprong nog iets uitgebreid naar 14-8.

Heren Zephyr Schijndel
De mannen konden tevreden zijn met het spel, alleen verdedigend moest nog sterker opgetreden worden de kansen nog onnodig weggeven. In de rust maakte coach Ad Martens duidelijk dat er nog 30 zware minuten gingen volgen en dat er niet verslapt mocht worden.Al snel werd duidelijk de 2de helft was geen kopie van de 1ste helft. Zephyr leek wel verdoofd, aanvallen werden niet uitgespeeld en er werd onnodig veel balverlies geleden. Zo wist PSV terug te komen tot 15-15. De laatste 15 minuten herpakte Zephyr zich enigszins en werd het een spannende wedstrijd. PSV hield steeds een nipte voorsprong van één of twee doelpunten. Zephyr was niet bij machte om de achterstand om te buigen en zo werd er een verlies genoteerd van 20-22. In de tweede helft gaf Zephyr alles weg waar ze de eerste helft voor gevochten hadden. Een onnodige verliespartij.