Heren Zephyr stellen teleur

logo-zephyr-SchijndelDe mannen van Zephyr speelden zaterdag 28 januari in Zevenbergen tegen Groene Ster. De thuiswedstrijd in Schijndel werd ruim gewonnen en de heren hadden het idee dat dit vandaag weer mogelijk zou moeten zijn. Ondanks afwezigen en licht geblesseerden zou Zephyr deze wedstrijd moeten winnen.

Groene Ster was echter meteen de bovenliggende partij. Zephyr kwam niet in het spel en liep direct achter de feiten aan. De Schijndelnaren konden geen goede aanvallen spelen omdat ze stuitten op de harde verdediging van de thuisploeg en omdat er met hars werd gespeeld. Daar hebben de heren vaak moeite mee en veel aanvallen werden verprutst. Zephyr bleef tot 6-5 nog een beetje in het spoor, maar naarmate de eerste helft vorderde liep de tegenstander verder uit. De teams zochten bij een 13-7 ruststand de kleedkamers op.

De tweede helft probeerde Zephyr de rug te rechten, maar goed in het spel kwamen ze niet. Aanvallend ging het iets beter en werd vaker het net gevonden. Verdedigend was het spel nog steeds niet best. Groene Ster wist met harde afstandsschoten de Schijndelse keepers te verschalken en behielden zo hun voorsprong. Uiteindelijk werd het 25-19 voor Groene Ster. Zephyr speelde erg zwak en zitten niet zo lekker in de flow. Het spel moet beter om de doelstelling van top 5 te bereiken.